Home   Bemutatkozás   Rendelőnk   Szolgáltatásaink   Fogszabályozás   Implantáció   Partnereink   Elérhetőségünk

Rendelőnk

Előzetes bejelentésre dolgozunk, így a várakozási idő minimális.

A páciensek többsége szorong, fél a fogászati kezelésektől. Ezt próbálom enyhíteni azzal, hogy  ebben a családias hangulatú rendelőben a kezelések kényelmes fekvő pozícióban, halk zene kíséretében, jó hangulatban zajlanak, és betegeinknek a legelső pillanattól kezdve a kellemetlennek tűnő beavatkozások is elviselhetőbbek legyenek.

Rendelőnkben a legújabb technológiákkal (digitális röntgen technológia, led technológia a polimerizációba, fényszáloptika minden gépi eszközben, ultrahangos technológia a fogkő eltávolításához,fogászati diódalézer készülék, fogszín meghatározó készülék), korszerű anyagokkal (svájci, német, japán és amerikai), egyénre szabott kezelési tervekkel és módszerekkel, a páciens időbeosztásához alkalmazkodva gyógyítunk. Pontos, precíz munkánkat megbízható laboratóriumi háttérrel végezzük. Élenjáró fogászati világcégektől származó gépekkel dolgozunk, melyek nemzetközileg jegyzett minosítő rendszer követelményeinek tesznek eleget A modern kezelőegység mellett számos modern gép is segíti a kezelések eredményességét: digitális röntgen, gyökércsatorna-hosszbemérő, oralkamera, elektrokauter, fogászati homokfúvó, ózonkészülék, digitális panoráma röntgen, implantációs motor stb.

Egy egyszerű szájvizsgálat során is nyállal érintkeznek az eszközök, de a legtöbb kezelés során elkerülhetetlen azok vérrel való szennyeződése. Közismert a cseppfertőzéssel illetve vérrel terjedő súlyos fertőző betegségek veszélye, ezért elengedhetetlen a higiénés szabályok maximális betartása a korokozók távoltartása érdekében. A biztonságos kezelés, a keresztfertőzések elkerülésére egyszer használatos védőfelszerelésben dolgozunk (gumikesztyu, szájmaszk, védoszemüveg) A kezelőegység fejtámlavédője, muszertálca védő, nyálszívó, pohár, nyálkendő egyszer használatos. Minden páciens után fertőtlenítjük a kezelőegységet és a használt gépeket, eszközöket. Műszak végén modern sterilizátorunk segítségével teljes csírátlanításról gondoskodunk, és nem csak az eszközöket, hanem a kezelőegységünk belső vezetékeinek fertőtlenítését is elvégezzük a betegeink egészségének megóvása céljából.